• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Sheriff și Dacia se vor întîlni în finala Cupei Moldovei Orange

Sheriff și Dacia se vor întîlni în finala Cupei Moldovei Orange

There are no translations available.

Echipele Sheriff Tiraspol și Dacia Chișinău au obținut ieri dreptul să concureze în finala Cupei Moldovei Orange la fotbal.

Sheriff a promovat în ultima fază a competiției după ce a învins-o cu scorul 3-0 în semifinală pe Milsami Orhei. Golurile au fost marcate de Isa (24), Ricardinho (70) și Olimpio (79). ”Sheriff a învins pe merit. Ea a vut un pls de prospețime în controlul balonului, deplasarile jucătorilor în teren”, a declarta la conferinaț de presă Zoran Zekic, antrenorul echipei Sheriff. ”Ne-am pregătit bine de acest meci. Într-adevăr, am fost mai buni decît adversara în acest meci, spre deosebire de cl jucat cu ea în campionat ultima dată”, a spus Zoran Zekic.

Echipa Dacia Chișinău s-a calificat în actul decisiv al turneului după ce a întrecut-o în semifinală  cu scorul 6-5 după executarea loviturilor de departajare pe formația FC Tiraspol.

În timpul regulamentar și reprizele suplimentare dictate de arbitrul Ruslan Muntean a fost înregistrat rezultatul 1-1. Dacia a deschis scorul în minutul 44 prin veteranul Frunză. FC Tiraspol a egalat în minutul 58 cu un șut precis expediat de Țakic.

Finala se va disputa pe 24 mai la stadionul ”Zimbru”.