• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Fotbal: FIFA - Blatter, despre candidatura sa: ''Vîrsta nu este o problemă''

Fotbal: FIFA - Blatter, despre candidatura sa: ''Vîrsta nu este o problemă''

There are no translations available.

Președintele FIFA, Joseph Blatter, care la 79 de ani va încerca să obțină un al 5-lea mandat în fruntea instanței mondiale a fotbalului, a estimat recent că ''vîrsta nu este o problemă. Mă simt bine și sînt plin de energie''.

''Mă simt în formă, vîrsta pentru mine nu este o problemă'', a declarat Blatter la o întîlnire cu presa, vineri, la sediul FIFA din Zurich.

''Uitați-vă la președintele italian Napolitano la ce vîrstă a fost reales (87 ani, în 2013 — n.r.). Uitați-vă și la Nelson Mandela...Dacă nu m-aș simți în formă, nu m-aș prezenta la alegeri. Mă simt bine și sînt plin de energie'', a adăugat Blatter.

Întrebat despre practica unor șefi de stat de a-și publica buletinul de sănătate, președintele FIFA a anunțat și el publicarea ''săptămîna viitoare a buletinului meu de sănătate'', după care a adăugat că este o glumă.

''Acum patru ani am fost întrebat dacă este ultimul meu mandat. Atunci eram convins că va fi ultimul, însă lucrurile s-au schimbat și mi-am schimbat părerea'', a mărturisit Blatter.

''Trebuie să te oprești într-o zi, altfel altcineva îți spune să o faci. Eu mă simt bine pentru moment, însă nu se știe niciodată'', a adăugat Blatter care va avea în fața sa trei candidați la președinție, toți mult mai tineri și care cer o revigorare a Federației internaționale: olandezul Michael van Praag (67 ani), portughezul Luis Figo (42 ani) și prințul iordanian Ali bin Al Hussein (39 ani).