• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Sheriff a devenit deținătoarea Cupei Moldovei Orange la fotbal

Sheriff a devenit deținătoarea Cupei Moldovei Orange la fotbal

There are no translations available.

Echipa Sheriff Tiraspol a intrat ieri, la stadionul ”Zimbru” din capitală, în posesia Cupei Moldovei Orange la fotbal, învingînd în finală, în timpul suplimentar, cu scorul 3-2, formația Dacia Chișinău, relatează MOLDPRES.

Golurile au fost marcate de Inacio (9), Iurcu (52), Isa (109) – Juric (66, autogol), Leucă (94).

Sheriff a marcat rapid primul gol după ce Inacio a primit în careul de 16 metri o pasă precisă, a strecurat rapid, cu abilitate  mingea printre picioarele lui Posmac și a șutat precis. Al doilea gol a fost rodul unei combinații în viteză, finalizată de Iurcu, care nu și-a piedut cumpătul într-o situație cînd decizia corectă urma să fie luată într-o fracțiune de secundă.

Dacia a redus din handicap prin Cociuc, care a fost în acest meci liantul dintre compartimente, a muncit mult, eficient. El a șutat dintr-un unghi ascuțit pe spațiul porții, surprinzîndu-l pe Juric. A urma lovitura de teatru dată de Leucă în ultimul minut al prelungirilor cu un șut de cap.

În reprizele suplimentare dictate de arbitrul austriac Oliver Drachta punctul final pe ”i” a fost pus de Isa.

Deținătoarea Cupei, antrenată de Zoran Zekic, a evoluat în următoarea componență: Juric, Inacio (Dias, 76), Galvao, Cavalcante (Isa, 93), Metoua, Olimpio, Svinarenko, Mendes (Dupovac, 70), Potîrniche, Susic,

Iurcu (Pairelei, 89).

În ajunul finalei cinci cei mai buni parașutiști din Moldova au adus pe gazon drapelele țări, federației naționale de profil, ale echipelor finaliste și Cupa.

Sheriff a cucerit Cupa Moldovei a opta oară.