• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Solul FMF va fi directorul tehnic al finalei Ligii Europa Sevilla – Dnipro

Solul FMF va fi directorul tehnic al finalei Ligii Europa Sevilla – Dnipro

There are no translations available.

Reprezentantul Federației Moldovenești de Fotbal (FMF), Ghenadie Scurtul va fi directorul tehnic al finalei Ligii Europa la fotbal, care va fi disputată astăzi la Varșovia (Polonia) de echipele Sevilla (Spania) și Dnipro (Ucraina), relatează MOLDPRES.

Partida va fi transmisă în direct la Pro TV, Digi Sport, Dolce Sport, cu începere de la orele 21.45

Finala de la Varşovia pune faţă în faţă cîştigătoarea ediţiei trecute, Sevilla, şi marea revelaţie a acestui sezon: Dnipro.

Fotbaliștii ucraineni, marea surpriză a sezonului, au avut un parcurs fenomenal în ultimele săptămîni: au eliminat-o pe Napoli în semifinalele competiţiei şi au avut o victorie în faţa formației Şahtior Doneţk.

În ultimele trei sezoane, Dnipro a cheltuit doar 5 milioane de euro pe transferuri, o sumă extrem de mică raportată la transferurile echipelor din Europa.

De cealaltă parte a baricadei, deţinătoarea trofeului Ligii Europa va face tot posibilul pentru a păstra Cupa cîştigată anul trecut în faţa celor de la Benfica. Anul acesta, Sevilla a ratat la un punct calificarea în Liga Campionilor. Este echipa cu cei mai frumoşi suporteri şi una dintre cele mai titrate formaţii din istoria recentă a Ligii Europa, iar intonarea imnului la începutul meciurilor este un moment care, conform adepților ei, taie respiraţia adversarilor.