• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Sheriff a cucerit Supercupa Moldovei Orange la fotbal

Sheriff a cucerit Supercupa Moldovei Orange la fotbal

There are no translations available.

Echipa Sheriff Tiraspol a devenit posesoarea Cupei Moldovei Orange la fotbal.Ea a intrat în posesia trofeului după ce a învins-o cu scorul 3-1 pe Milsami Orhei. Golurile au fost marcate de Inacio (3), A.Macrițchi (9), De Fiori Mendes (34) – Bud (22, din penalti).

În minutul 52 ”sherifful” Cavalcante a ratat din lovitură de la 11 metri.

”Felicit echipa Sheriff cu ocazia victoriei repurtată. A meritat-o. Golurile primite rapid au demoralizat echipa noastră. Avem multe probleme de rezolvat, în special, în defensivă. Am cedat totalmente mijlocul terenului. A contat și măiestria jucătorilor brazilieni de la Sheriff. O să tragem concluziile necesare după această înfrîngere. De mîne totul începe în echipă de la zero, o altă viață”, a declarat la conferința de presă de la finele partidei Iurie Osipenco, antrenorul echipei Milsami.

”Au fost create destul faze frumoase de joc. Nu mi-a plăcut, însă, că au fost comise prea multe greșeli individuale. În rest, ce să vă spun? Este plăcut să începi sezonul cu un trofeu cucerit. El ne insuflă un plus de optimism în forțele noastre”, a spus Lilian Popescu, antrenorul formației Sheriff.

Sheriff a devenit deținătoarea Cupei Moldovei a șasea oară.