• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Căpitanul echipei naționale de fotbal ar fi operat în Italia

Căpitanul echipei naționale de fotbal ar fi operat în Italia

There are no translations available.

Căpitanul selecționatei Moldovei la fotbal Alexandru Epureanu, legitimat la FC Istanbul (Turcia), va fi operat săptămîna curentă în Italia, se relatează  în interviul acordat  site-ului sports.md.

El va suferi o intervenție chirurgicală la ligamentele încrucișate. Federația Moldovenească de Fotbal va suporta toate cheltuielile legate de operație, tratament. ”Mulțumesc mult pentru ajutorul acordat. Voi fi operat de unul dintre cei mai buni experți în materie din Italia. Sper să mă refac mult mai repede decît indică statistica acestui accidentări, 5-7 luni. Asta m-a determinat să mă adresez anume acestui medic. Sper, de asemenea, ca procesul de refacere să se desfășoare într-un termen redus și să încep cît mai repede antrenamentele pentru a juca la club, echipa națională”, a declarat jucătorul.

Accidentarea s-a produs în timpul ciocnirii cu portarul reprezentativei Liechtensteinului în meciul din preliminariile Campionatului European. ”Acum cînd rememorez toate cele întîmplate trebuie să spun că problemele au apărut în ajunul acestei partide, după amicalul disputat cu echipa Luxemburgului. Am simțit dureri în zona respectivă a piciorului a doua zi, la antrenamente. La partida cu Liechtensteinul ele s-au acutizat”, a adaugat jucătorul.

Alexandru Epureanu va rata meciurile programate cu echipele Austriei (5 septembrie), Muntenegrului (8 septembrie), Rusiei (10 octombrie) și Suediei (12 octombrie) din preliminariile Campionatului European. El a disputat pentru echipa națională 68 de meciuri și a marcat 8 goluri, fiind al doilea la acești indici  după Radu Rebeja (74 meciuri) și Serghei Cleșcenco (11 goluri).