• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Konoplyanka va juca în La Liga, la Sevilla

Konoplyanka va juca în La Liga, la Sevilla

There are no translations available.

Unul dintre cele mai așteptate transferuri ale verii s-a înfăptuit. Evgheni Konoplyanka, mijlocașul de 25 de ani care a uimit Europa cu Dnipro în stagiunea precedentă și-a găsit în sfîrșit echipă.

Dorit de opt echipe importante printre care Liverpool sau Tottenham, ucraineanul va evolua din stagiunea viitoare în La Liga.

Sevilla a anunțat pe site-ul oficial că a ajuns la un acord cu jucătorul care și-a petrecut ultimii 9 ani în tricoul celor de la Dnipro Dnipropetrovsk. "Clubul nostru a ajuns la un acord cu jucătorul, acesta urmînd să efectueze vizita medicală și să semneze contractul", au anunțat andaluzii pe site-ul oficial.

În acest sezon Konoplyanka a bifat 42 de partide în tricoul lui Dnipro, reușind să înscrie 8 goluri și să paseze decisiv în 7 rînduri.

Ucraineanul a fost cel mai curtat fotbalist al verii, avînd nu mai puțin de opt oferte pe masă, dintre care trebuie să aleagă. Exceptînd Sevilla, celelalte 7 cluburi care l-au ofertat au fost Galatasaray, Beșiktaș, FC Porto, Liverpool, Stoke City, Tottenham și West Ham.

Odată cu aducerea lui Konoplyanka, cîștigătoarea UEFA Europa League a ajuns la patru transferuri importante în această perioadă. Adil Rami, Michael Krohn-Dehli și Gael Kakuta sînt ceilalți 3 jucători transferați de andaluzi pînă acum în perioada de mercato.

Sursă – DIGIsport