• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Dacia s-a calificat în turul doi preliminar al Ligii Europa

Dacia s-a calificat în turul doi preliminar al Ligii Europa

There are no translations available.

Echipa moldoveană Dacia Chișinău a promovat ieri în runda a doua preliminară a Ligii Europa la fotbal, învingînd cu scorul general 5-1 formația macedoniană Renova, relatează MOLDPRES.

În partida retur, desfășurată la stadionul din Orhei, ea și-a devansat partenera de întrecere cu scorul 4-1. Golurile gazdelor au fost înscrise de Cociuc în minutul 9 de joc, Jardan (54), Pavlov (61), Lozovoi. Oaspeții au replicat prin Emini (31).

”4-1 este un rezultat plăcut pentru mine, fani, jucători. Pretenții față de jucători am doar pentru prestația lor în prima repriză. Asta chiar dacă au respectat indicațiile date. În cea de-a doua jumătate a meciului totul s-a derulat conform planului tactic elaborat”, a declarat la conferința de presă Igor Dobrovolschi, antrenorul echipei Dacia.

Echipa moldoveană a evoluat în următoarea componență:Gaiduchevici, M.Roșca, Posmac, Frunză (V.Jardan,52),Mihalev, Mani (Lozovoi), Cociuc, Gavrilenco, Zastavnîi, Pavlov (Bejan, 75), Mamah.

Sheriff Tiraspol a încheiat ieri la egalitate (0-0) meciul cu Odd (Norvegia) și a părăsit competiția, deoarece în tur a suferit înfrîngre cu 0-3. Saxan a fost întrecută cu scoruul 2-0 și în partida retur disputată cu Apollon (Cipru), avînd aceeași soartă.

Următoarea adversară a echipei Dacia va fi formația Jilina (Slovacia).