• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Danilo a semnat un contract pe şase ani cu Real Madrid

Danilo a semnat un contract pe şase ani cu Real Madrid

There are no translations available.

Brazilianul Danilo a fost prezentat oficial la Real Madrid. Circa şase sute de suporteri au venit să-l vadă pe fundaşul transferat de la Porto pentru 32 de milioane de euro.

Danilo a defilat în faţa suporterilor şi a împărţit mingi. Brazilianul va purta tricoul cu numărul 23 la Real. Fundaşul a declarat că şi-a îndeplinit un vis cînd a semnat cu gruparea de pe Santiago Bernabeu."Este una dintre cele mai frumoase zile din viaţa mea. Vă promit că voi da tot ce am mai bun în fiecare meci pentru a obţine victoria. Vă mulţumesc încă o dată tuturor. Hala Madrid!"

Danilo a ratat Copa America din cauza unei accidentări şi nu ştie încă cînd ar putea debuta pentru noua sa echipă."Am folosit vacanţa din Brazilia pentru a mă reface. Cînd voi reveni pe teren este o decizie care trebuie luată de doctori şi antrenori, dar eu sînt apt de joc."

Danilo şi-a început cariera la echipa America din Brazilia, după care a fost transferat de Santos. În 2012, sud-americanul a fost achiziţionat de FC Porto pentru 12 milioane de euro, formaţie la care a evoluat timp de patru sezoane, reuşind să cîştige trei trofee.

Real l-a cumpărat pe Danilo în această iarnă pentru 32 de milioane de euro. Fundaşul brazilian a semnat un contract pe şase ani cu gruparea regală.