• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Robin Van Persie va juca la Fenerbahce

Robin Van Persie va juca la Fenerbahce

There are no translations available.

Fenerbahce Istanbul și Manchester United au căzut de acord în noaptea de vineri spre sîmbătă pentru transferul fotbalistului internațional olandez Robin Van Persie, care urmează să sosească la Istanbul duminică seara, după cum a anunțat gruparea turcă.

"Transferul lui Van Persie este de acum rezolvat, o nouă stea vine să se adauge constelației Fenerbahce", declară președintele clubului Fenerbahce, Aziz Yildirim, pentru cotidianele Fanatik sports și Hurriyet de sîmbătă. "S-a muncit din greu, pînă la miezul nopții. S-au primit cinci faxuri, s-au trimis șase și s-a ajuns la un acord", a adăugat Yildirim.

Nu au fost dezvăluite nici suma de transfer, nici durata contractului. Potrivit presei turce, Fenerbahce va vira 4,7 milioane de euro către Manchester United, iar Van Persie va semna contractul luni.

În această vară, Fenerbahce a recrutat deja doi internaționali: aripa portugheză Nani, împrumutat în sezonul trecut la Sporting Lisabona de Manchester United, și fundașul central danez de la Lille Simon Kjaer.

Semnătura lui Van Persie nu va pune capăt ambițiilor clubului, care, potrivit presei locale, i-ar avea în continuare în vizor pe mijlocașul brazilian de la Chelsea Ramires și pe compatriotul lui Van Persie de la Bayern Munchen, Arjen Robben, precizează Agerpres.