• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Bravo, Iurie! Ai să ajungi departe.

Bravo, Iurie! Ai să ajungi departe.

There are no translations available.

Echipa moldoveană de fotbal Milsami Orhei a învins-o ieri, în deplasare, pe formația Ludogoreț Razgrad (Bulgaria) în meciul tur din cadrul manșei preliminare a Ligii Campionilor Europeni.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Alexandru Antoniuc în minutul 41 de joc. Fotbalistul a finalizat lovitura de colț executată de Artur Patraș.

Gazdele au dominat teritorial, dar oaspeții au fost mai buni la capitolul disciplină și organizare. Acest fapt a fost subliniat la conferința presă de la finele partidei și de Iurie Osipenco, antrenorul echipei moldovene. ”Am obținut un rezultat pozitiv, dar aceasta încă nu înseamnă nimic. Favorită este în continuare Ludogoreț. Pentru a ne califica în runda următoare a turneului trebuie să jucăm la fel de disciplinat și în meciul retur”, a declarat tehnicianul.

Este o plăcere să-l asculți pe acest antrenor calculat, stăpîn pe sine, vorbele ce le spune, modul cît de corect, obiectiv apreciază situațiile. Bravo, Iurie! Ai să ajungi departe cu o asemenea mentalitate. Îți dorim succese!

Milsami a jucat în următoarea componență: Mîţu, Rhaili, Erhan, Monday, Rassulov, Patraş, Belak (Bolohan, 69), Andronic (Zarichnyuk, 90), Cojocari, Surdu (Bud, 59), Antoniuc.

La meci au asistat circa 6000 de spectatori.

În ediţia precedentă a Ligii Campionilor, Ludogoreț a jucat în faza grupelor cu Real Madrid, Liverpool și Basel. Milsami a debutat în această competiție.

Partida retur se va disputa peste o săptămînă, la 21 iulie, la Orhei, cu începere de la ora 18.00.