• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Cătălin Carp a semnat un contract pe patru sezoane cu Steaua Bucureşti

Cătălin Carp a semnat un contract pe patru sezoane cu Steaua Bucureşti

There are no translations available.

Fundaşul central moldovean Cătălin Carp, care în sezonul trecut a evoluat la echipa CFR Cluj, a semnat un contract pe patru sezoane cu formaţia Steaua Bucureşti, a anunţat, luni, campioana României pe pagina de Facebook.

Internaţionalul moldovean în vîrstă de 21 de ani va purta la Steaua tricoul cu numărul 4.

Cătălin Carp a declarat că transferul la Steaua este un mare pas înainte pentru cariera sa. "Consider că acest transfer reprezintă un mare pas înainte în cariera mea. Sînt foarte fericit pentru că am semnat cu Steaua şi am acceptat această provocare, fiindcă vreau să-mi demonstrez că am capacitatea de a ajunge la nivel înalt. Îmi propun să mă antrenez şi să joc foarte bine, să cîştig trofee şi, bineînţeles, să joc în cupele europene, acolo unde nu orice jucator are şansa de a ajunge", a spus Carp.

Carp şi-a început cariera în Ucraina, acolo unde a evoluat pentru grupele de copii şi juniori ale clubului Şahtior Doneţk. În 2012 a semnat un contract de profesionist cu Dinamo Kiev, însă a evoluat doar pentru formaţiile de juniori şi pentru echipa a doua a campioanei Ucrainei. În luna septembrie a anului trecut a semnat cu CFR Cluj, echipa pentru care a evoluat, pînă la sfîrşitul sezonului, în 17 partide de Liga I şi în trei de Cupa României. De asemenea, a debutat în echipa naţională a Moldovei la 14 august 2013, într-un meci amical cu Andorra. A strîns, pînă în prezent, patru partide oficiale şi un gol reuşit chiar împotriva României, într-un amical susţinut în februarie 2015.