• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Barcelona, la prima înfrîngere la o diferenţă de 3 goluri în 7 ani

Barcelona, la prima înfrîngere la o diferenţă de 3 goluri în 7 ani

There are no translations available.

Şoc în campionatul Spaniei. Barcelona a pierdut meciul din deplasare contra echipei Celta Vigo, scor 1 la 4. De eşecul catalanilor a profitat rivala Real Madrid care şi-a cîştigat partida şi a urcat în fotoliul de lider.

Deşi a început mai bine meciul cu Celta, FC Barcelona a încasat gol prima. În minutul 26, Nolito a înscris cu o execuţie de maestru.

Golul a afectat moralul catalanilor, care peste 4 minute au mai încasat un gol. Aspas a dublat avantajul gazdelor. Barca a forţat apoi şi a fost foarte aproape de a marca. În defensivă, însă, nu a fost atentă şi Celta a prins-o pe contraatac. Acelaşi Aspas a înscris din nou.

Oaspeţii au răspuns prin golul lui Neymar, care a reinviat speranţele la un rezultat pozitiv, însă baieţii din Vigo nu au fost de acord. Guidetti a punctat pentru 4 la 1.

Seara de coămar i-a adus prima înfrîngere Barcelonei în noul sezon. Astfel, catalanii au rămas cu 12 puncte la activ. Lupta pentru titlu rămîne acerbă.Atletico Madrid are tot 12 puncte, în timp ce Villarreal, Celta si Real Madrid au cîte 13. Galacticii sînt lideri în Spania, graţie celui mai bun golaveraj.

Sport.ro