• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home News Новости Alexandr Ovecikin şi compania au obţinut a şaptea victorie

Alexandr Ovecikin şi compania au obţinut a şaptea victorie

There are no translations available.

Washington Capitals continuă evoluţia bună în noul sezon din NHL. Alexandr Ovecikin şi compania au obţinut a şaptea victorie din acest sezon şi au ajuns pe locul doi în Conferinţa de Est.

Formaţia din capitala Statelor Unite a învins în deplasare doar după prelungiri gruparea Florida Panthers.Gazdele au deschis scorul în cea de-a doua perioadă, prin Jokinen. Capitals a reuşit să egaleze la începutul perioadei a treia, după golul lui Beagle.Meciul a ajuns în prelungiri, iar rusul Evghenii Kuzneţov a înscris golul victoriei după o pasă a compatriotului său Alexandru Ovecikin.

Washington Capitals s-a impus cu scorul de 2-1 şi a urcat pe locul doi în Conferinţa de Est. Florida Panthers ocupă doar locul opt după 11 meciuri jucate în acest sezon.

Un alt meci în care învingătoarea s-a decis după prelungiri s-a jucat în statul american Missouri. Formaţia Saint Louis Blues a învins surprinzător Minnesota Wild cu scorul de 3-2. Gazdele au marcat golul victoriei în prelungiri prin David Backes.

Finalista sezonului trecut, Tampa Bay Lightning a suferit a doua înfrîngere consecutivă în NHL. De această dată, formaţia din Tampa a pierdut meciul cu Boston Bruins, scor 1-3.