• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home News Новости Washington Capitals a mai obținut o victorie importantă

Washington Capitals a mai obținut o victorie importantă

There are no translations available.

Portarul echipei Philadelphia Flyers, Steve Mason, a scăpat pucul printre picioare, după ce un jucător al echipei Washington Capitals a şutat slab de la jumătatea terenului. Într-un alt meci din optimi, s-a înscris după ce pucul a intrat în poartă, ricoşând din spatele portarului.

La finalul reprizei a doua a meciului dintre Washington Capitals şi Philadelphia Flyers, Jason Chimera a tras de la jumătatea terenului, iar portarul oaspeţilor, Steve Mason a încasat gol, scăpând pucul printre picioare.

Washington Capitals s-a impus la final cu scorul de 4-1. Pe lângă Chimera, pentru gazde au mai marcat Carlson, Ovecikin şi Backstrom.

Washington Capitals a făcut astfel un pas important spre calificarea în sferturile de finală ale Cupei Stanley. Aceasta a fost a doua victorie în faţa formaţiei Philadelphia Flyers în optimi, iar pentru a se califica în faţa următoare Capitals are nevoie de încă două victorii.

Următoarele două partide dintre cele două formaţii vor avea loc în Philadelphia.

Dallas Stars este tot mai aproape de calificarea în sferturi. Formaţia din Texas a învins Minnesota Wild cu scorul 2-1 şi astfel conduce la general cu 2-0.

În această partidă, Dallas Stars a marcat un gol bizar. Antoine Roussel a şutat periculos, însă pucul a intrat în poartă ricoşând din spatele goalkeeperului formaţiei din Minnesota.

Următorul meci dintre Stars şi Wild va avea loc în capitala statului american Minnesota, Saint-Paul.