• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home News Новости Mike Danton: "Da, am vrut să-mi omor tatăl"

Mike Danton: "Da, am vrut să-mi omor tatăl"

There are no translations available.

Mike Danton este noul hocheist al celor de la Miercurea Ciuc (România), iar canadianul a acceptat să povestească detaliile incredibile din viaţa sa într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor. Mărturiile complete le puteţi găsi şi în Gazeta Digitală.

Jucătorul canadian a fost condamnat la 6 ani de închisoare şi a povestit în interviul pentru Gazeta Sporturilor de azi de ce a vrut să-şi omoare tatăl: "S-au scris multe minciuni despre mine, şi că am vrut să-mi omor agentul! Apoi, s-a mai spus că mă iubeam cu el, adică eram gay.

Adevărul este altul: am pus pe cineva să-mi omoare tatăl! Nu fi şocat, aşa a fost. Sînt împăcat cu mine însumi, am plătit un preţ mare, 6 ani «acolo», pentru că pe lîngă încarcerare socotesc şi lunile în care am stat închis, pentru proces", şochează canadianul.

De ce a vrut să-şi asasineze tatăl

Danton a povestit şi de ce a vrut să-şi omoare tatăl şi pe cine a încercat să plătească s-o facă: "Hai să vă spun aşa: eram speriat de viaţa mea, că voi fi omorît! Credeam că sînt vînat. M-am gîndit că e mai bine ca mai întîi să ucid eu, decît să fiu ucis. Aşa am crezut atunci. OK, n-am scuze, dar eram pe analgezice, după o operaţie, eram imatur, 23 de ani, un puşti ce lua un cocktail de pastile. Mintea mi-era vraişte!

Am angajat pe cineva care s-a dovedit că era agent FBI, sub acoperire, sau ceva de genul ăsta. M-a spus poliţiei şi-am fost săltat".

Interviul complet îl puteţi citi în Gazeta Digitală, unde hocheistul povesteşte şi ce a făcut în închisoare.