• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home News Новости 204 minute de penalitate la meciul Vancouver-Calgary

204 minute de penalitate la meciul Vancouver-Calgary

There are no translations available.

Meciul din NHL dintre Vancouver şi Calgary de sîmbătă seară a început cu o bătaie generală, astfel cu după două secunde de joc au fost acordate 152 de minute de penalitate, informează AFP.

În total, cele două echipe rivale au primit 204 minute de penalitate.

Încă de la început, jucătorii prezenţi pe gheaţă s-au bătut, arbitrii liniştind cu greu spiritele. După lungi discuţii, în timpul cărora cei prezenţi pe cele două bănci de rezerve se înjurau reciproc, arbitrii au acordat penalităţi de cîte zece minute pentru jucători.

Cei de la Vancouver au început totul, deranjaţi de faptul că adversarii au început meciul cu linia a 4-a în teren. În hochei, acest lucru e privit ca un semn maxim de lipsă de respect, iar jucătorii lui Canucks au reacţionat în consecinţă.

"Torts (n.r. antrenorul John Tortorella) ne-a spus că ei vor începe cu idioţii şi că noi va trebui să  fim la "nivelul" lor", a declarat după meci Tom Sestito, aripă stînga la Vancouver Canucks.

La încheierea primei reprize, antrenorul formaţiei Vancouver Canucks, supărat pe omologul său de la Calgary Flames pe care îl acuza că a declanşat ostilităţile, a provocat un nou incident în tunelul ce ducea spre vestiare.

Acest total de 204 minute este însă departe de recordul de penalitate la un meci din NHL stabilit în 5 martie 2004 la meciul Ottawa-Philadelphia - 419 minute.

Vancouver a cîştigat meciul cu Calgary, scor 3-2.