• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home News Новости Platina a învins cu 5-0 prin neprezentarea rivalei

Platina a învins cu 5-0 prin neprezentarea rivalei

There are no translations available.

Platina Chișinău a învins cu scorul 5-0 prin neprezentarea formației ruse Elta Lipețk la meciul de astăzi programat seara (21.00) la Tiraspol în cadrul campionatului Ligii Internaționale de Tineret.

Solicitat  să comenteze faptul ca atare președintele clubului, Serghei Ciobanu a declarat că partenera de întrecere va fi amendată. ”Din cîte știu suma amendei pentru neprezentare la meci este de 50.000 ruble (aproximativ o mie de euro). Alte detalii nu cunosc, pentru că Platina a fost prezentă la toate meciurile programate în calendarul competițional din sezonul curent. Ne pregătim acum de următoarea partidă din campionat. Sperăm să-l încheiem cu succes. Primul obiectiv fixat deja la-m atins - ne-am calificat în turneul play off”, a spus oficialul.

Platina a rămas după această victorie tehnică pe locul șase în clasamentul Conferinței Vest, avînd adunate 57 de puncte. Pe primul loc în top se situează Berkutî Kubani (79 puncte).Platina dispută meciurile la Tiraspol, deoarece patinoarul Ice bravo din Chișinău nu corespunde rigorilor regulamentului competițional. Ea evoluează al doilea an în Liga Internațională de Tineret.