• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home News Новости Gloria a câștigat turneul de la Kaluș

Gloria a câștigat turneul de la Kaluș

There are no translations available.

Echipa moldoveană de hochei pe gheață, pregătită de Aurel Cerguță, a devenit în week end câștigătoarea turneul internațional de hochei pe gheață, rezervat juniorilor, care s-a desfășurat la Kaluș (Ucraina). Felicitări! Vom reveni cu amănunte.

Gloria s-a clasat pe primul loc la egalitate de puncte - 11 – cu echipa Sokol Kiev, deoarece a învins-o în meciul direct cu scorul 4-3. În celelalte meciuri desfășurate a înregistrat următoarele rezultate: 6-3 cu Legion Kaluș, 14-3 cu Rishon Devls (Israel), 4-1 cu echipa Școlii sportive din Harkov și 2-3 cu Krivbass Krivoi rog.

”Avem o echipă bună, competitivă. Ne antrenăm cu regularitate. Probabil, acesta-i factorul principal al succesului înregistrat. Anterior am efectuat cantonamente la Kaluș și Kosice (Slovacia), am evoluat cu succes în campionatul României”, a declarat pentru mass-media antrenorul echipei moldovene Aurel Cerguță.

Iată lotul care a câștigat turneul de la Kaluș: Diaconu, Gheorghe, Munteanu, Petrenco,  Novicov, Velev, Lupașcu, Belinschi, Butuc, Paramonov, Raețchi, Ceban, Midone, Secrieri, Tronciu, Mayuk, Stasiuk, Fyodorov, Jukov, Ulianov și Moyseev.

Gloria Chișinău a cucerit anul curent, în premieră, și titlul de campioană a României, categoria de vârstă până la 14 ani.