• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home News Новости Platina Chișinău, mai tare în primul meci al turneului play off

Platina Chișinău, mai tare în primul meci al turneului play off

There are no translations available.

Platina Chișinău a învins ieri cu scorul 2-0, în deplasare, formația rusă din orașul Dimitrov în primul meci din cadrul turneului play off al campionatului Ligii Internaționale de Tineret.

Golurile au fost marcate de Pauls Hodzko (28) și Aleksandr Țukanov (53). A doua reușită, realizată pe contraatac, a fost, în opinia mai multor experți, antologică. Solicitat  să comenteze victoria repurtată de echipă Iurie Topală, președintele federației naționale de profil, a declarat că greul abia începe. ”Mai sînt meciuri dificile de disputat. Va fi foarte grea partida a doua. Apoi, conform regulamentului, sînt programate meciurile de la Tiraspol. Sperăm, însă, ca începutul să fie de bun augur”, a spus oficialul.

Întîlinrea a doua va avea loc astăzi, de asemenea, la Dimitrov. Partida a treia se va desfășura pe 27 februrie, la Tiraspol. Echipa care obține prima trei victorii este declarată cîștigătoare.

Platina dispută partidele la Tiraspol, deoarece patinoarul Ice  bravo din Chișinău nu corespunde rigorilor regulamentului competițional. Ea evoluează al doilea an în Liga Internațională de Tineret.