• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home News Новости NHL va relua antrenamentele pe 10 iulie

NHL va relua antrenamentele pe 10 iulie

There are no translations available.

Echipele din Liga profesionistă Nord-Americană de Hochei pe Gheață (NHL) vor putea efectua cantonamente centralizate începând cu 10 iulie. NHL și asociația jucătorilor au ajuns la un numitor comun în privința condițiilor organizării următoarei etape de pregătire pentru reluarea meciurilor.

Astfel, cantonamentele celor 24 de formații care vor continua sezonul ar putea dura până la trei săptămâni, iar jucătorii și membrii staff-urilor tehnice vor trebui să respecte toate condițiile medicale și de siguranță impuse de autorități pentru prevenirea răspândirii coronavirusului.

Între timp, unii hocheiști s-au întors voluntar la antrenamente în grupuri mici, care însă nu depășesc 6 jucători.
NHL planifică să reia meciurile la sfârșitul lunii iulie. Astfel, primele patru clasate din Conferința de Est vor juca între ele câte un meci pentru a determina capii de serie.

Aceeași regulă va fi aplicată pentru primele patru clasate din Conferința de Vest. Formațiile de pe locurile 5-12 în fiecare Conferință vor fi obligate să joace o rundă preliminară, până la trei victorii, pentru a determina celelalte 8 echipe calificate în primul tur al play-off-ului Cupei Stanley.