• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home News Новости Dmitrii Efremov face cunoștință cu Platina, Moldova

Dmitrii Efremov face cunoștință cu Platina, Moldova

There are no translations available.

Președintele Ligii de Tineret de Hochei pe Gheață (LTHG), Dmitrii Efremov (Rusia)a inspectat astăzi patinoarul din Tiraspol unde Platina Chișinău va disputa meciurile din campionat.

Am solicitat detalii referitoare la vizită de la dl.  Iurie Topală, președintele federației naționale de profil.”Este o inspecție de rutină, ordinară. Ea are loc în fiecare an la început de sezon. Conducerea LTHG dorește să se convingă că totul este în ordine în ajun de campionat. Platina Chișinăujoacă la Tiraspol, deoarece nu are în capitală la dispoziție un patinoar care să corespundă rigorilor. La complexul din Tiraspol există minimul necesar pentru desfășurarea partidelor oficiale”, a declarat oficialul.

"Doresc să mă conving personal în ce condiții se antrenează și joacă Platina.  Vreau să fac cunoștință mai îndeaproape și cu conducerea ei”, a declarat Dmitrii Efremov (foto).

"Jucăm deocamdată la Tiraspol. Sper că Platina va avea pe viitor arena sa. În acest sens există un proiect. A fost stabilit și locul unde urmează să fie înălțat viitorul complex, la ieșirea din Chișinău, nu departe de Trușeni", a declarat preşedintele clubului Platina,  Serghei Ciobanu.

Campionatul LTGH, ediția 2014-2015 va demara în octombrie curent. Platina va evolua al doilea an în acest turneu.