• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home News Новости Platina joacă, conform programului competițional, doar cu liderii

Platina joacă, conform programului competițional, doar cu liderii

There are no translations available.

Platina Chișinău a suferit ieri înfrîngere (2-5), la patinoarul Snejinka din Tiraspol, în meciul disputat cu formația rusă Loko-Iunior (Iaroslavl) în cadrul Ligii Internaționale de Tineret la Hochei pe Gheață (LITHG), Conferința Vest.

În prima repriză a fost înregistrat scorul 1-2. În cea de-a doua – 1-3, iar runda a treia s-a încheiat nedecis (0-0). Scorurile strînse denotă un echilibru relativ de forțe în teren, dar concomitent relevă potențialul de joc mai mare al echipei adverse, care se situează în plutonul fruntaș l clasamentului.

După înfrîngerea suferită Platina se situează pe locul 13 în clasament printre 17 echipe participante, avînd adunate 34 de puncte.

Pe primul loc se situează formația rusă Rossoși cu 76 de puncte acumulate, care-i urmată de echipele Dmitrov (71 puncte) și Loko-Iunior (69 puncte).

Echipa moldoveană urmează să se întîlnească astăzi din nou cu Loko-Iunior. Următoarele două meciuri ea le va susține pe 2-3 decembrie, în deplasare, cu formația Dmitrov.

Platina joacă la Tiraspol deoarece patinoarul Ice Bravo din Chișinău nu corespunde rigorilor internaționale de desfășurare a partidelor.