• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home News Новости Platina a jucat la egal cu liderul LITHG

Platina a jucat la egal cu liderul LITHG

There are no translations available.

Platina Chișinău a jucat ieri, în deplasare,  la egal cu unul dintre liderii Ligii Internaționale de Tineret la Hochei pe Gheață (LITHG), Conferința Vest, echipa Dmitrov, cedînd doar în prelungiri (3-4).

În prima repriză a fost înregistrat scorul 0-2. În cea de-a doua – 0-0. În runda a treia Platina a învins cu 3-1 prin golurile marcate de Homiakov, (41), Nekliudov (42) și Cernîșenko (54). Gazdele au egalat scorul (3-3)  în penultimul minut al meciului. Ele au reușit să smulgă victoria doar în prelungirile partidei (65).

După acest eșec onorabil Platina a plusat un punct la cele 33 adunate anterior și ocupă, ca și mai înainte, locul 13 în clasament printre cele 17 competitoare.

Pe primul loc se situează formația rusă Rossoși cu 76 de puncte acumulate, care-i urmată de echipele Dmitrov (76 puncte) și Loko-Iunior (75 puncte).

Echipa moldoveană urmează să se întîlnească astăzi din nou cu Dmitrov.Următoarele două meciuri ea le va susține pe 6-7 decembrie, în deplasare, cu Loko-Iunior (Iaroslavl).