• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home News Новости Alexandr Ovechkin, golgheterul campionatului NHL

Alexandr Ovechkin, golgheterul campionatului NHL

There are no translations available.

Alexandr Ovechkin a marcat pentru Washington si si-a ajutat echipa sa cîștige al 3-lea meci consecutiv. Ovechkin este golgheterul campionatului, cu 38 de reusite. In acelasi timp, in derby-ul etapei, s-au întîlnit liderii Conferintelor de Vest si Est.

Hocheistii de la Winnipeg Jets au stat bine doar in debutul meciului cu Washington. Gazdele au început sa dicteze jocul și deja nu mai puteau fi opriți. Carlson si Ovechkin au înscris cîte odată.

Ovechkin este marcatorul de top din NHL, cu 38 de goluri. În repriza secunda Winnipeg a redus din diferență, însa acesta avea sa fie un simplu foc de paie. Jucatorii echipei Washington au revenit la ceea ce le reușește mai bine, atacul. Gazdele au punctat de două ori pîna la pauza, iar în ultima repriza au înscris iar si au stabilit scorul final de 5 la 1. Washington a obtinut a 3-a victorie la rînd si a urcat pe locul 6 in Conferinta de Est. In acelasi timp, in cel mai tare meci al rundei s-au duelat liderul Estului, New York Islanders, si Vestului, Nashville. Gruparea din New York s-a impus cu 5 la 2.

Hocheistii de la New York Islanders au încheiat, astfel, seria de șase succese consecutive a prădătorilor.