• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home News Новости SUA, Canada, Rusia şi Cehia s-au calificat în semifinalele CM de hochei pe gheaţă

SUA, Canada, Rusia şi Cehia s-au calificat în semifinalele CM de hochei pe gheaţă

There are no translations available.

Echipele naţionale ale Statelor Unite ale Americii, Canadei, Rusiei şi Cehiei s-au calificat, joi, în semifinalele Campionatului Mondial de hochei pe gheaţă, care se desfăşoară în Cehia, informează site-ul oficial al competiţiei.

SUA a învins, în sferturile de finală, cu scorul de 3-1, reprezentativa Elveţiei. Golurile învingătorilor au fost marcate de Ben Smith, Charlie Coyle şi Jake Gardiner, în timp ce pentru învinşi a înscris Roman Josi.

Canada a trecut, cu scorul de 9-0, de selecţionata Belarusului prin golurile marcate de Brent Burns - 2, Tyler Ennis, Ryan O'Reilly - 2, Tyler Seguin - 3 şi Jason Spezza.

Rusia a învins, cu scorul de 5-3, formaţia Suediei. Golurile învingătorilor au fost marcate de Serghei Moziakin - 2, Evgheni Malkin - 2 şi Vladimir Tarasenko, în timp ce pentru învinşi au înscris John Klingberg, Anton Lander şi Loui Eriksson.

Cehia a trecut, cu scorul de 5-3, de echipa Finlandei. Golurile învingătorilor au fost marcate de Jan Kovar - 2, Jaromir Jagr - 2 şi Vladimir Sobotka, în timp ce pentru învinşi au înscris Tuomo Ruutu, Jussi Jokinen şi Aleksander Barkov.

Semifinalele se vor disputa sâmbătă, după următorul program: SUA - Rusia şi Canada - Cehia.