• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home News Новости Platina Chișinău a învins liderul seriei

Platina Chișinău a învins liderul seriei

There are no translations available.

Platina Chișinău a învins luni, 11 noiembrie,  în prelungiri, după executarea loviturilor de pedeapsă, în runda a cincea, în deplasare, liderul grupei Nord-Vest a campionatului Ligii Internaționale de tineret la hochei pe gheață, formația din Zelenograd (Rusia) cu scorul 2-1.

În prima repriză a fost consemnat un rezultat de egalitate (0-0). În runda a doua gazdele au învins cu 1-0. Într-a treia Platina a egalat (1-1), iar în prelungirile meciului ea a înclinat balanța victoriei cu un scor la limită. ”Această victorie ar putea să insufle mai multă încredere jucătorilor noștri pe viitor”, a declarat pentru Agenție președintele federației naționale de profil, Iurie Topală.

Pentru astăzi, 12 noiembrie, este programată la Zelenograd partida a doua.

Echipa din Zelenograd totalizează 40 de puncte. Platina a acumulat 17 puncte și se situează pe locul șase în clasament. Ea evoluează al doilea an în Liga Internațională de tineret. În lipsa unui teren propriu, care să corespundă rigorilor internaționale, formația dispută meciurile din campionat la Tiraspol.

Pentru detalii vizitati saitul oficial al campionatului Ligii Internaționale de tineret la hochei pe gheață: mhl2.khl.ru