• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home News Новости Steaua a învins Sport Club Miercurea Ciuc de două ori consecutiv

Steaua a învins Sport Club Miercurea Ciuc de două ori consecutiv

There are no translations available.

Steaua Bucureşti a demarat în trombă. După un succes pe terenul Braşovului în prima etapă a Campionatului Romţnieil de hochei pe gheaţă, CSA Steaua Rangers s-a impus şi în acest weekend, la Cîrţa, învingând Sport Club Miercurea-Ciuc în ambele meciuri din dubla etapei a doua. După ce, în prima partidă, s-au văzut conduşi cu 4-1 încă din primul act, elevii antrenorului Nelu Alexe au revenit spectaculos în următoarele două reprize şi au răsturnat scorul, impunîndu-se în final cu scorul de 5-4. Scorul pe reprize a fost 1-4, 2-0, 2-0.

Scorul s-a repetat şi în cea de-a doua partidă, disputată. Deşi susţinuţi de un mare număr de suporteri, ciucanii nu au reuşit să obţină aşteptata revanşă. Militarii au dominat tactic partida, au preluat conducerea încă din prima repriză şi au menţinut permanent controlul, nelăsând harghitenilor niciun moment şansa de a egala. În final, partida s-a încheiat cu scorul de 5-4 (2-1, 2-2, 1-1).

Ambele partide au fost extrem de disputate şi tensionate, aşa cum au fost dintotdeauna confruntările dintre cele două forţe tradiţionale ale hocheiului românesc.