• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Boxing Mihail Cvasiuc și Andrei Zatușevschi au cîștigat ”Cupa Bihorului”

Mihail Cvasiuc și Andrei Zatușevschi au cîștigat ”Cupa Bihorului”

There are no translations available.

Chişinău, 25 iul. /MOLDPRES/. Boxerii moldoveni Mihail Cvasiuc (60 kg) și Andrei Zatușevschi (81 kg) au devenit, în week-end, cîștigători ai turneului internațional ”Cupa Bihorului”, categoria de vîrstă seniori, desfășurat la Salonta (România), transmite MOLDPRES.

Pe prima treaptă a podiumului de premiere au urcat la categoria tineret coechipierii Mike Daniel, Davron Bozorov, Egor Bejenaru, Sabin David, toți elevi ai Școlii specializate din Grimăncăuți.

Solicitat astăzi de agenție să comenteze acest succes Antrenorul Emerit, Petru Caduc a declarat că turneul a fost un test bun în vederea participării pe viitor la alte două competiții și mai valoroase. ”Mihail Cvasiuc și Andrei Zatușevschi urmează să evolueze la toamnă la Campionatul Mondial Universitar din Thailanda, iar ceilalți patru premianți – la Campionatul Mondial de tineret, programat în Rusia. Concursul de la Salonta a fost o bună verificare a forțelor, un prilej minunat de acumulare a experienței competiționale”,  a spus tehnicianul.La turneul ”Cupa Bihorului” au participat boxeri din patru țări: Germania, Ungaria, România și Republica Moldova. Echipa moldoveană a fost alcătuită de 16 boxeri.