• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Boxing Meciul revanşă dintre Tyson Fury şi Wladimir Klitschko a fost programat pe 29 octombrie

Meciul revanşă dintre Tyson Fury şi Wladimir Klitschko a fost programat pe 29 octombrie

There are no translations available.

Meciul revansă dintre Tyson Fury şi Wladimir Klitschko a fost programat pe 29 octombrie, la Manchester (Anglia), în Manchester Arena, informează AFP.

Iniţial programată pe 9 iulie, revanşa dintre cei doi a fost amînată din cauza unei accidentări a britanicului, care şi-a luxat glezna în timp ce alerga.

"Sîntem încîntaţi că putem boxa din nou, şi mai ales că meciul va avea loc în Manchester. După discuţii dificile am ajuns la o înţelegere asupra datei de disuputare, iar acum ne putem concentra asupra meciului pentru a le oferi fanilor ceea ce aşteaptă", a declarat, Peter Fury, unchiul şi antrenorul lui Tyson, citat de AFP.

"Sîntem fericiţi că, în final, ştim data la care vom boxa. Este minunat că evenimentul va avea loc la Manchester, una dintre cele mai bune săli din lume, unde a văzut o mulţime de lupte. Wladimir va fi în cea mai bună formă pe 29 octombrie şi suntem încrezători că va putea recuceri centurile pierdute", au spus reprezentanţi ai echipei lui Klitschko, conform sursei citate.

Wladimir Klitschko, în vîrstă de 39 de ani, a deţinut cel puţin un titlu mondial în ultimii nouă ani, dar a fost învins la puncte de Fury (115-112, 115-112, 116-111), înregistrând prima înfrîngere în ultimii 11 ani, în noiembrie 2015. În urma eşecului, ucraineanul a pierdut centurile WBA, IBF şi WBO, la categoria grea.

Tyson Fury este al şaptelea pugilist englez care deţine unul sau mai multe titluri la categoria grea, după Bob Fitzsimmons, Lennox Lewis, Herbie Hide, Franck Bruno, Henry Akinwande şi David Haye.