• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Boxing Tyson Fury a amînat din noumeciul revanşă cu Vladimir Klitschko

Tyson Fury a amînat din noumeciul revanşă cu Vladimir Klitschko

There are no translations available.

Pugilistul britanic Tyson Fury, campion la categoria grea, a amînat vineri pentru a doua oară meciul revanşă cu ucraineanul Vladimir Klitschko, din cauza unor probleme medicale, relatează presa internaţională.

Meciul revanşă a fost programat iniţial pe 9 iulie, la Manchester, însă, cu o lună înaintea, Fury a solicitat amînarea din cauza unei accidentări la gleznă şi a obţinut-o pentru 29 octombrie. La cererea sportivului britanic, meciul a fost amînat pentru a doua oară.

"Tyson a fost declarat, în această săptămînă, inapt din punct de vedere medical pentru luptă. Medicii i-au explicat că starea sa nu îi permite să participe la această revanşă şi că are nevoie de tratament înainte de revenirea în ring. Vom face un anunţ în curînd. Pînă atunci însă, am solicitat că Tyson şi familia lui să aibă parte liniştea necesară pentru recuperare", a declarat Mick Hennessy, promoterul lui Tyson Fury, potrivit Mirror.

Managerul lui Vladimir Klitschko spune că sportivul ucrainean era, în schimb, pregătit să lupte şi vrea ca Fury să fie deposedat de centurile pe care le deţine.

"Vladimir este foarte dezamăgit că adversarul său a amânat meciul încă o dată. Vladimir este ţinut pe loc de acest individ. El vrea să lupte şi se antrenează pentru acest lucru. Ţine de organele de conducere să ia o decizie în privinţa titlurilor, dar asta nu depinde de noi. Nouă nu ne rămîne decît să sperăm ca Vladimir să lupte din nou cît mai repede", a spus managerul ucraineanului, Bernd Boente, citat de Mirror.

În noiembrie 2015, Tyson Fury (28 de ani) l-a învins la puncte pe Vladimir Klitschko (40 de ani) şi l-a deposedat de centurile WBA, WBO şi IBF.