• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Boxing Andrei Zatușevschi a consemnat cel mai rapid knock-out la campionatul național de box

Andrei Zatușevschi a consemnat cel mai rapid knock-out la campionatul național de box

There are no translations available.

Andrei Zatușevschi (81 kg) din Grimăncăuți (Briceni) a consemnat ieri la campionatul național de box, care se desfășoară la Sala polivalentă din capitală, cel mai rapid knock-out, relatează MOLDPRES.

El l-a obligat să capituleze  după doar aproximativ zece secunde de luptă pe Serghei Danilișindin Chișinău  cu o lovitură directă de dreapta expediată cu forță, precizie și antrenorii acestuia au aruncat prosopul în ring.

La gala inaugural au fost înregistrate încă cinci knock-outuri. Autorii lor sînt Constantin Tripac (64 kg),  Andrei Vremea (75 kg),m Victor Grama (81 kg), Petru Ciobanu (81 kg) și Arcadie Barbuță (91 kg), toți din Chișinău. ”Valaorea modestă a partenerilor de întrecere – aceasta este cauza principal a superiorității tehnice demonstrată în aceste partied”, astfel a comenta pentru agenție aceste rezultate antrenorul emerit Petru Caduc din Grimăncăuți.

Victorii în meciuriel dsiputate ieri au mai consemnat Grigor Croitor, Vladimir Gradinar, ambii la acategoria de greutate pînă la 64 kilograme, Mihail Capanji, Ion Mihelea, Vlad Senic, Vladimir Mocan, toți la acegoria de greutate pînă la 69 de kilograme, Serghei Pavlenco, Victor Carapcevschi, Artur Cudelin, Dumitru Cașciuc, toți la actegoria de greuatte pînă la 75 de kilogarem, , Constantin Rusu și Petru Ciobanu, ambii l actegoria de greutate de pînă la 81 de kilograeme.

Președintele federației naționale de profil, Vasile Chirtoca a subliniat în alocuțiunea sa rostită la festivitate de deschidere a campionatului că boxul rîmîne să fie în continuare un gen de sport strategic în țară. ”Boxerii moldoveni au participat la toate edițiile Jocuriolor Olimpice, după declararea Independenței. Vitalie Grușac și veaceslv au obținut la ele două medalii de bronz. Anterior, la Seul (1988) de bronz s-a învrednicit Timofei Scriabin. Cu regret, la Olimpaida de la Rio de Janeiro (2016) n-am avut reprezentanți. Sper, că pe viitor vom consemna succese mai frumapse”, a declarta oficialul.

Pentru astăzi cu începere de al orele 15.00, este programată următoarea gală. Finalele vor avea loc sîmbătă.