• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Boxing Cinci meciuri s-au încheiat cu knock-out-uri la campionatul național de box

Cinci meciuri s-au încheiat cu knock-out-uri la campionatul național de box

There are no translations available.

Cinci meciuri s-a încheiat ieri cu knock-out-uri tehnice la campionatul național de box, care se desfășoară la Sala polivalentă din capitală, relatează MOLDPRES.

Cîștigători prin superioritate tehnică au devenit în aceste partide Alexandru Comorovschi (52 kg), Vasile Belous (69 kg), Ghenadie Vesco (91 kg) și, Maxim Bolotov, Daniil Svarișciuc, ambii la categoria de greutate plus 91 kg.

Alte trei întîlniri au luat sfîrșit înainte de încheierea timpului regulamentar din cauza arcadelor sparte al boxerilor. În două meciuri cîștigătorii au fost desemnați prin abandonul partenerilor de întrecere. ”Aceasta este valoarea campionatului”, astfel a comentat pentru agenție succint situația antrenorul emerit Petru Caduc din Grimăncăuți. 11 din cei 12 elevi ai Școlii din localitate, care evoluează la acest campionat, s-au calificat în semifinale, devenind premianți și asigurînd astfel întîietatea în clasamentul pe echipe și la această ediție. ”Este déjà un success, dar obiectivul nostru rămîne să fie în continuare evoluarea reușită la turneele internaționale”, a mai adaugat reputatul technician.

Pentru astăzi, cu începere de la orele 15.00, sînt programate semifinalele campionatului. Ediția actuală a campionatelor este a 69-a. Cel mai bun boxer moldovean din toate timpurile este a Gojan (56 kg) din Grimăncăuți. El are în palmares 13 titluri naționale, este medlait cu bronz la Jocurile Olimpice de la Beijing (2008) și campion european (Ankara, 2011).

(Reporter I.Robu, editor A.Răileanu)

În imagine V.Gojan