• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Boxing Premianți la turneul internațional ”Centura Moldovei”

Premianți la turneul internațional ”Centura Moldovei”

There are no translations available.

Boxerii moldoveni Ion Stici (60 kg) și Ahmed Cemortan (69 kg) au devenit, în week end, cîștigătorii turneului internațional ”Centura Moldovei”, rezervat tinerilor, care s-a desfășurat la Iași (România), relatează MOLDPRES.

Coechipierul Andrei Zaplitnîi (plus 91 kg) s-a clasat pe locul doi. Toți premianții sunt elevi ai Școlii republicane specializate de box din Grimăncăuți (Briceni). Solicitat astăzi să comenteze rezultatele înregistrate antrenorul emerit din localitate Petru Caduc a declarat pentru agenție că turneul a fost un test bun în vederea participării luna curentă la Campionatul Mondial de tineret de la Sankt Petersburg.

”Avem o colaborare bună cu federația de profil din România. Participăm cu regularitate la asemenea turnee, pentru că-s foarte utile.  Ele relevă pregătirea boxerilor tineri pentru marile competiții, scot în evoidență lacunele din pregătirea lor, care urmează să fie lichidate”, a spus tehnicianul.

La turneul ”Centura Moldovei” au mai participat boxeri din Turcia, țara-gazdă, un grup de boxeri din Tiraspol și Chișinău.