• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Boxing Campionul mondial Terence Crawford, condamnat la 90 de zile de închisoare

Campionul mondial Terence Crawford, condamnat la 90 de zile de închisoare

There are no translations available.

Pugilistul american Terence Crawford (29 de ani), campion mondial WBC şi WBO la categoria super-uşoară, a fost condamnat, joi, la 90 de zile de închisoare pentru că a provocat daune la un atelier auto şi a refuzat să plătească pentru serviciile de care a beneficiat.

"Aţi continuat să vă comportaţi de parcă aţi fi mai presus de lege, şi nu sînteţi", au fost cuvintele pe care judecătoarea Marcena Hendrix i le-a adresat pugilistului, în sala de judecată.

În aprilie 2016, Crawford s-a certat cu proprietarul unui atelier auto, unde i-a fost vopsită maşina. Crawford s-a declarat nemulţumit de serviciile primite şi a plătit doar jumătate din suma pe care trebuia să o achite, după care a mers şi a luat maşina, provocînd daune la un lift hidraulic.

Sentinţa vine la cinci zile de la succesul lui Crawford în faţa John Molina, în urma căruia şi-a păstrat centurile WBC şi WBO la categoria super-uşoară. Terence "Bud" Crawford, în varstă de 29 de ani, are 30 de victorii la profesionişti, dintre care 21 prin KO, şi nicio înfrîngere.