• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Boxing Trei boxeri moldoveni au urcat pe podium la turneul de la Debrecen

Trei boxeri moldoveni au urcat pe podium la turneul de la Debrecen

There are no translations available.

Trei boxeri moldoveni au urcat pe podium la turneul de la Debrecen

Boxerii moldoveni Mihail Cvasiuc (60 kg), Dumitru Galagoț (64 kg) și Alexei Zavatin (plus 91 kg) au devenit premianți la turneul internațional ”Bocskai Istvan Memorial”, care s-a desfășurat la Debrecen (Ungaria), relatează MOLDPRES.

Dumitru Galagoț și Alexei Zavatin au urcat pe treapta a doua a podiumului de premiere, iar Mihail Cvasiuc s-a clasat pe locul trei.

”Dumitru Galagoț i-a cedat, conform deciziei arbitrilor, 2-3, reprezentantului gazdelor. Nu comentez. Alexei Zavatin a avut o evoluție bună. A învins în trei meciuri pînă la finala în care i-a cedat campionului Ucrainei. Mihail Cvasiuc a demonstrat încă odată că este cel mai bun boxer moldovean la categoria de greutate pînă la 60 de kilograme. Sînt satisfăcut și de evoluțiile celorlalți membri ai Școlii din Grimăncăuți”, a declarat astăzi pentru agenție antrenorul emerit Petru Caduc.

Vasile Belous (69 kg) a repurtat victorie în runda inaugurală, iar în cea de-a doua a fost declarat învins de reprezentantul Chinei.În primele meciuri disputate au suferit înfrîngeri Veaceslav Gojan (56 kg) și Victor Carapcevschi (75 kg).

Cel mai bun boxer moldovean este Veaceslav Gojan, medaliat olimpic cu bronz la Beijing (2008), campion european (Ankara, 2011).

Turneul ”Bocskai Istvan Memorial” s-a desfășurat a 61-a oară.

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan)