• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Boxing Lotul național de box s-a deplasat la Belgrad

Lotul național de box s-a deplasat la Belgrad

There are no translations available.

Echipa națională de box, însoțită de Antrenorul Emerit Petru Caduc, a plecat la Belgrad (Serbia) pentru a participa la tradiționalul turneu ”Beogradski pobednik”, relatează MOLDPRES.

Din componența ei fac parte următorii pugiliști: Veaceslav Gojan (56 kg), Mihail Cvasiuc (60 kg), Dumitru Galagoț (64 kg), Vasile Belous (69 kg), Victor Carapcevschi (75 kg) și Alexei Zavatin (plus 91 kg).

”Am efectuat în ajun un cantonament la Grimăncăuți (Briceni) în comun cu selecționata Belarusului și un grup de boxeri valoroși din România. La turneul de la Belgrad urmează să vedem roadele acestei colaborări, asupra căror lucruri, aspecte ale pregătirii tehnico-tactice mai trebuie să muncim la antrenamente. Obiectivul principal al anului este evoluarea reușită la Campionatul European, care se va desfășura la finele lunii mai la Harkov (Ucraina)”, a declarat în ajunul deplasării pentru agenție tehnicianul Petru Caduc.

Potrivit lui, după turneul de la Belgrad, lotul național va mai concura pe 9-13 mai la turneul ”Centura de aur”, programat pentru Iași (România). ”Acest concurs va fi ultimul test în ajunul deplasării la Europene”, a precizat sursa citată.

Lotul național va participa a zecea oară la turneul ”Beogradski pobednik”. Premianți în anii precedenți au devenit Vitalie Grușac, Veaceslav Gojan, Mihail Muntean, Vasile Belous. Competiția se va desfășura pe 27-30 aprilie.