• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Boxing Dumitru Galagoț a fost desemnat cel mai tehnic boxer la turneul ”Beogradski Pobednik”

Dumitru Galagoț a fost desemnat cel mai tehnic boxer la turneul ”Beogradski Pobednik”

There are no translations available.

Dumitru Galagoț (64 kg) a fost desemnat cel mai tehnic boxer la turneul ”Beogradski Pobednik”, încheiat pe 30 aprilie la Belgrad (Serbia), relatează MOLDPRES.

El a cucerit un trofeu special oferit de organizatori grație victoriilor obținute într-o manieră foarte convingătoare în toate meciurile disputate: 5-0 cu Lazar Stanojevic (Serbia), Grigoriy Lizunenko (Rusia), 4-1 cu Joedison Teixiera (Brazilia) în semifinală și 5-0 în finala cu Richard Kovacs (Ungaria). ”A demonstrat că se află într-o formă sportivă excelentă”, a declarat pentru agenție de la Belgrad Antrenorul Emerit Petru Caduc.

Veaceslav Gojan (56 kg), Mihail Cvasiuc (60 kg) și Alexei Zavatin (plus 91 kg) au obținut medaliile de bronz, cedînd în semifinale.

Vasile Belous (69 kg) a învins în primul meci, dar și-a spart arcada și în partida a doua a abandonat. Victor Carapcevschi (75 kg) a învins în primul meci și a cedat într-al doilea.

Turneul a reunit peste o sută de boxeri din 18 țări.

Lotul național a participat a zecea oară la turneul ”Beogradski Pobednik”. Cîștigători în anii precedenți au devenit Vitalie Grușac, Veaceslav Gojan, Vasile Belous. Dumitru Galagoț a învins la acest turneu și în 2015.