• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Boxing Boxeri redutabili se vor bate la ”Cupa Independenței” de la Briceni

Boxeri redutabili se vor bate la ”Cupa Independenței” de la Briceni

There are no translations available.

Ediția din anul curent a turneului internațional de box ”Cupa Independenței”va reuni anul curent, la Briceni, loturile naționale ale Franței, Italiei, României, Ucrainei, Israelului și Moldovei, a declarat  antrenorul echipei naționale Petru Caduc, transmite MOLDPRES.

”Va fi o competiție foarte valoroasă. Selecționata Franței și-a anunțat  participarea, în premieră, la ea. Va veni cu cei mai puternici boxeri. Cărțile frumoase de vizită ale boxului ucrainean și român, sper, nu au nevoie de recomandări suplimentare. Deci, repet, va fi un turneu foarte competitiv,de importanță cu adevărat internațională. O să fie niște meciuri de o frumusețe rară”, a spus antrenorul emerit al Moldovei, care i-a educat pe premianții olimpici Vitalie Grușac și Veaceslav Gojan.

”Noi, de asemenea, vom prezenta în ring tot ce avem mai bun la ora actuală. Mă refer la campionul european Veaceslav Gojan, vicecampionul european Dumitru Galogoț, participantul la Jocurile Olimpice de la Londra, Vasile Belous,premianții la Europene Petru Ciobanu, Alexandru Rîșcan. Pe scurt, ne vom bate tare și din acest punct de vedere turneul este foarte important, necesar pentru creșterea măiestriei sportive. Concurența sănătoasă este pîrghia succesului”, a mai adaugat Petru Caduc, care mai intenționează să participe anul curent cu elevii săi la două turnee internaționale din România și Rusia.

Turneul de la Briceni va demara pe 10 octombrie.El se desfășoară tradițional în fiecare an la inițiativa lui Petru Caduc și a federației naționale de profil, fiind singurul de rang internațional din țară.