• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Boxing DECLARAŢII DURE în adresa lui Kliciko

DECLARAŢII DURE în adresa lui Kliciko

There are no translations available.

Vladimir Kliciko a fost ameninţat dur de viitorul său adversar Tyson Fury! Britanicul a declarat că vrea să-l distrugă pe ucrainean pentru că toată lumea visează să-l vadă bătut.

Ucraineanul Vladimir Kliciko şi britanicul Tyson Fury au susţinut la Duesseldorf prima conferinţă de presă comună în ajunul întîlnirii din luna octombrie. În această luptă, Kliciko va încerca să-şi apere pentru 19-a oară centurile de campion.

"Nu mă interesează titlurile şi centurile lui. Vreau să te distrug. Asta este ceea ce mă interesează cel mai mult. Eşti plictisitor. Vreau să te scot din categoria supergrea. Desigur, toată Europa vrea să te vadă bătut. Sînt sigur că atît Europa, cît şi restul lumii te va vedea bătut", a spus boxerul, Tyson Fury.

"El nu va veni aici pe 24 octombrie doar pentru o simplă prezenţă. Fury va veni pentru a cîştiga lupta şi titlu de campion", a remarcat Kliciko.

Tyson Fury este deţinătorul titlului de campion intercontinental, versiunea WBO. El este neînvins la profesionişti şi are în palmares 24 de victorii dintre care 18 obţinute prin knock-out.

Kliciko deţine trei dintre cele patru centuri mondiale importante WBA, IBF şi WBO din anul 2006. Ultima dată, el şi-a apărat pentru a 18-a oară la rînd centurile de campion.

Boxerul ucrainean a obţinut în carieră 64 de victorii dintre care 53 prin knock-out. Kliciko a suferit trei înfrîngeri la profesionişti.

sursa – PublikaTV