• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Table tennis Premianții turneului de tenis de masă ”Top Moldova”

Premianții turneului de tenis de masă ”Top Moldova”

There are no translations available.

Turneul de tenis de masă ”Top Moldova”, desfășurat în weekend la sala specializată a Universității de Stat din Moldova, a desemnat candidații în selecționata Moldovei, care va participa anul viitor la Campionatul Mondial, relatează MOLDPRES.

În turneul masculin primele trei locuri au fost ocupate, în ordine, de campionul național en-titre Denis Țărnă din Dubăsari, Veniamin Dubrovin (Bălți) și Andrei Știrbu (Chișinău). Au urmat în top chișinăuianul Vladimir Semipeadnîi, Ion Danilov și Serjan Uzer, ambii din Dubăsari. Competiția a reunit 45 de jucători.

În concursul feminin primul loc a revenit Ecaterinei Șmîganovscaia, care a învins în toate meciurile disputate. Locul doi i-a revenit campioanei naționale Alina Sandu. Ambele performere sînt din Dubăsari. Pe locul trei s-a clasat Tatiana Purice din Chișinău. Victoria ei constituie o premieră la turnee de asemenea anvergură. La concurs au participat 20 jucătoare.

În continuare se vor desfășura încă trei turnee de selecție în lotul național: ”Cupa Federației”, campionatul național și ”Top-10”. Membrii selecționatei Moldovei vor fi aleși conform rezultatului final la toate cele patru concursuri.