• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Table tennis Cristian Chiriță reprezintă deja România

Cristian Chiriță reprezintă deja România

There are no translations available.

Chișinăuianul Cristian Chiriță a devenit cîștigător al competiției ITTF Cadet Challenge la tenis de masă, concursul pe echipe, care s-a desfășurat la Sharm El-Sheikh (Egipt), relatează MOLDPRES.

În meciul final echipa sa a învins cu scorul 3-0 reprezentativa Asiei. Din lot au mai făcut parte Cristian Pletea (România), Truls Moregard (Suedia) și Medardas Stankevicius (Lituania).

La competiție au mai participat loturile Africii, Oceaniei, Americii Latine, Americii de Nord, Egiptului, ca țară organizatoare, și o echipă formată din tinere speranțe ale tenisului de masă mondial.

La individual, Cristian Chiriță s-a clasat pe locul doi în grupa sa, iar în primul meci de pe tabloul principal a suferit înfrîngere, fiind eliminat din concurs.

Cristian Chiriță este multiplu campion național de cadeți și juniori, iar în 2014 a devenit campionul Moldovei la seniori. În același an a fost legitimat la CS Pristavu Câmpulung (România). În 2015 a devenit campion al României, categoria de vîrstă cadeți, în concursul pe echipe. El reprezintă deja această țară pe arena internațională…