• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Table tennis Echipa MAI a cîştigat Spartachiada structurilor de forţă la tenis de masă

Echipa MAI a cîştigat Spartachiada structurilor de forţă la tenis de masă

There are no translations available.

Selecţionata Ministerului Afacerilor Interne MAI a devenit la finele săptămînii precedente, la sala specializată a Universităţii de Stat din Moldova, cîştigătoarea  Spartachiadei la tenis de masă, rezervată structurilor de forţă din ţară.

Din componenţa campioanei au făcut parte maestrul sportului Dorin Brînză din Bălţi, candidatul de maeştri ai sportului Ion Todirca din Chişinău, ambii angajaţi în subdiviziunile Serviciului Protecţie Civile şi Situaţiilor Excepţionale, şi Iurie Levinţă de la Inspectoratul de Poliţie din Dubăsari.

Ea a cîştigat toate cele cinci partide disputate cu formaţiile Serviciului Pază şi Protecţie de Stat, Serviciului Informaţii şi Securitate SIS, Serviciului Vamal SV, Centrului Naţional Anticorupţie şi Departamentului Instituţiilor Penitenciare.

Loul doi a revenit reprezentativei SV, care a întrecut-o în meciul direct cu scorul 3-2 pe formaţia de la SIS.

Dorin Brînză n-a avut egali nici în turneul individual. În meciul finala el a întrecut-o cu scorul 3-1 pe candidata de maeştri ai sportului Aliona Ni de la SIS, unica sportivă care a concurat la Spartachiadă. Pe treapta a treia a podiumului de premiere a urcat Ion Todirca. Campionul a cîştigat lejer toate meciurile. Concursul a constituit o bună ocazie de a verifica potenţialul de joc în ajunul campionatului Moldovei pe echipe, multiplu premiant la acest turneu cu formaţia din oraşul natal, Bălţi.

Spartachiada structurilor de forţă se desfăşoară anual la  tir, minifotbal, minihaltere, poliatlonul poliţienesc, sambo şi volei. În programul competiţional mai figurează concursul de volei, programat pentru 21-26 noiembrie.

În imagini: secvenţe de la turneu