• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Table tennis Alina Sandu și Denis Țarnă au intrat în posesia Cupei Moldovei la tenis de masă

Alina Sandu și Denis Țarnă au intrat în posesia Cupei Moldovei la tenis de masă

There are no translations available.

Alina Sandu și Denis Țărnă, ambii din Dubăsari, au devenit în week end, la sala specializată a Universității de Stat din Moldova, posesori ai Cupei Moldovei la tenis de masă.

Alina Sandu și-a surclasat toate adversarele în calea spre prima treaptă a podiumului de premiere cu un scor categoric, 3-0. Denis Țarnă a suferit un eșec în meciul disputat cu colegul de antrenamente, Ion Danilov (1-3), dar în celelalte partide a fost net superior partenerilor de întrecere.

Locul doi în concursul feminin a revenit în premieră proaspetei maestre a sportului, Ecaterina Jibric din Chișinău. Pe locul trei s-a clasat Tatiana Purice, de asemenea, din Chișinău.

În turneul masculin o surpriză a oferit jucătorul de stil defensiv Serjan Uzer din Dubăsari, clasat pe locul doi. ”Muncește mult la antrenamente. El are un viitor bun. Simte perfect jocul, mingea”, a declarat antrenorul emerit Valeriu Grosu, director al Școlii specializate din Dubăsari.Pe treapta a treia a podiumului de premiere a urcat Igor Romanenco din Tighina.

Competiția, a treia la număr, a fost de  selectare în loturile naționale. Ultima, campionatul național la individual, este programată pentru 23-24 ianuarie, de asemenea la sala specializată a USM. Potrivit unor surse neoficiale, însă echipele moldovene nu vor participa anul curent la Campionatul Mondial din lipsă de resurse financiare.