• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Table tennis Echipele Ambasadelor Suediei, Marii Britanii și UE au participat la un turneu de binefacere

Echipele Ambasadelor Suediei, Marii Britanii și UE au participat la un turneu de binefacere

There are no translations available.

Chişinău, 28 feb. /MOLDPRES/. Echipele Ambasadelor Suediei, Marii Britanii și Uniunii Europene la Chișinău au participat ieri la un turneu de binefacere la tenis de masă, desfășurat de Centrul de Îngrijire Paliativă Hospice Angelus, relatează MOLDPRES.

Competiția a reunit 21 de echipe, care au concurat inițial în preliminarii. În continuare reprezentanții celor mai bune opt formații și-au verificat forțele conform sistemului eliminatoriu la individual. Cîștigător a devenit, pentru a cincea oară consecutiv, administratorul Ambasadei Suediei la Chișinău, Igor Pascal. ”A fost mai greu decît în anii precedenți ca să devin primul. Important este că ne-am adus modesta contribuție la ajutorarea unor oameni grav bolnavi”, a declarat învingătorul pentru agenție.

El l-a învins în finală cu scorul 3-1 pe reprezentantul de la Moldova Agroindbank, Valeriu Pîslaru. Locul trei i-a revenit lui Ivan Capsamun de la Asociația Presei Sportive din Moldova.

Responsabila de colectarea fondurilor la Hospice Angelus, Raluca Muntean, a declarat că tradițional competiția are priză la public. ”Participă multă lume. Îi ajutăm cu ce putem pe cei mai triști decît noi. De data aceasta am adunat pentru ei aproximativ trei mii de euro”, a spus ea.

Hospice Angelus este principalul prestator și furnizor de servicii de îngrijiri paliative din Republica Moldova pentru adulți și copii care suferă de maladii incurabile în stadiu progresiv sau avansat cu pronostic limitat de viață. Turneul a ajuns la cea de-a V-a ediție.