• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Table tennis Echipa Flufarm, campioană a Chișinăului la tenis de masă

Echipa Flufarm, campioană a Chișinăului la tenis de masă

There are no translations available.

Formația Flufarm a cucerit în week end, în premieră, titlul de campioană a Chișinăului la tenis de masă, concursul pe echipe, desfășurat la sala specializată a Universității de Stat din Moldova, relatează MOLDPRES.

În componența ei au evoluat campionul național absolut la individual anul trecut, Denis Țerna, multiplul campion național Igor Ni, candidatul de maeștri ai sportului Igor Bobeică și Igor Bentaș. ”Mi-am dorit să concurez, în special, ținând cont de valoarea lui Denis Țerna și Igor Ni. Vom participa și la campionatul național, prima etapă, care este programat pentru finele acestei săptămâni”, a declarat pentru Agenție Igor Bobeică, care este și sponsorul echipei Flufarm. În prezent el se află la Campionatul Mondial de veterani, care se desfășoară la Antalya (Turcia).

Pe locul doi s-a clasat formația Playa, iar pe trei – Clubul Sportiv Topspin USM. La turneu au participat opt echipe. ”A fost o competiție la nivelul așteptărilor, un bun prilej de verificare a forțelor în ajunul campionatului național și de acumulare a experienței de joc pentru cei tineri. În acest context doresc să o remarc în special pe Camelia Merenco”, a declarat pentru mass-media arbitrul principal al concursului, Natalia Smirnova.

Cadeta Camelia Merenco a reușit să obțină o serie de victorii la campionat. Două dintre ele, cele repurtate în meciurile disputate cu experimentații  Sergiu Braguța și Mihail Donoagă au fost cele mai spectaculoase, aplaudate de spectatori.

Cele mai multe titluri de campioană a Chișinăului le deține echipa Franzeluța. Din motive obiective ea a ratat participarea la ediția recentă a campionatelor capitalei.