• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Table tennis Chișinăuianul Iulian Chiriță a fost inclus în Top-10 al Federației Române de Tenis de Masă

Chișinăuianul Iulian Chiriță a fost inclus în Top-10 al Federației Române de Tenis de Masă

There are no translations available.

Chişinău, 25 dec. /MOLDPRES/. Chișinăuianul Iulian Chiriță a fost situat pe locul 8 în clasamentul Federației Române de Tenis de Masă, (categoria seniori), chiar dacă este încă de vârsta junioratului, transmite MOLDPRES.

Asta pentru rezultatele meritorii înregistrate anul curent: locul IV la Euro Mini Champ’s (Schiltigheim, Franţa), locul I echipe masculin juniori 2, locul I simplu masculin juniori 2, locul I dublu masculin juniori 2, locul I dublu mixt juniori 2 la Campionatele Balcanice juniori (Zenica, Bosnia şi Herţegovina), locul I la turneul internațional ITTF World Cadet Challenge de la Tottori (Japonia), proba dublu mixt, categoria de vârstă până la 12 ani.

Festivitatea de premiere a avut loc la Buzău. ”Sunt fericit că am fost inclus în acest top. Am avut rezultate bune anul acesta. Sper să fie și mai bune anul viitor. La festivitatea de la Buzău mi-a fost oferit un cadou foarte drăguț – o paletă din sticlă. Doresc tuturor sărbători fericite!”, a declarat Iulian Chiriță pentru agenție.

Iulian Chiriţă s-a antrenat la clubul Topspin USM Chișinău aproximativ trei ani, fiind îndrumat de antrenorii Natalia Smironova și Marc Granovschi, după care a plecat în 2015, împreună cu mama și fratele Cristian, în România, fiind ambii legitimaţi la CS TT Pristavu Câmpulung. Cu acest club ambii au devenit campioni naţionali de cadeţi şi juniori fiind incluşi în loturile naţionale. Iulian Chiriţă a câştigat anul curent mai multe turnee internaţionale şi este numărul 1 în Europa la categoria sa de vârstă.