• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Table tennis Andrei Puțuntică a repurtat patru victorii la Europenele U-21 de tenis de masă

Andrei Puțuntică a repurtat patru victorii la Europenele U-21 de tenis de masă

There are no translations available.

Jucătorul moldovean Andrei Puțuntică a repurtat patru victorii la Campionatul European Under-21 la tenis de masă, care se desfășoară la Varazdin (Croația), transmite MOLDPRES.

Ieri, el i-a învins pe Lev Katsman (Rusia, 4-1), Filip Radovic (Muntenegru, 4-0), Daniel Orac (Slovacia, 4-0), devenind câștigătorul grupei sale, a 12-ea.

Astăzi, în faza a doua preliminară a competiției, el l-a întrecut pe Rareș Sipoș (România), urmând să mai dispute un meci. Pentru mâine este programată a treia partidă din grupă. Câștigătorul ei va promova pe tabloul principal al competiției.

Turneul se va încheia pe 8 martie.

Competiția se desfășoară pentru a patra oară și i-a reunit pe cei mai buni 52 jucători de pe continent. Edițiile anterioare au avut loc la Soci (Rusia, 2017), Minsk (Belarus, 2018), Gondomar (Portugalia, 2019).

Andrei Puțuntică este originar din Călărași, triplu campion național de seniori. Evoluează în campionatul Germaniei. El este câștigător al turneului World Cadet Challenge la dublu masculin și medaliat cu argint în concursul pe echipe, ocupant al locului trei la Campionatul European de juniori la dublu masculin (Under -18). La edițiile precedente ale Campionatelor Europene Under-21 s-a situat pe locurile cinci.