• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Table tennis Dubăsărencele se bat ca niște leoaice la Mondiale

Dubăsărencele se bat ca niște leoaice la Mondiale

There are no translations available.

Lotul național feminin de tenis de masă a repurtat două victorii la Campionatul Mondial pe echipe, Divizia a 3-a, seria J, care se desfășoară la Tokio (Japonia).

Formația moldoveană, alcătuită de Olga Blizneț, Alina Sandu și Ecaterina Șmîganovscaia (toate din Dubăsari) a învins cu scorul 3-0 reprezentativele din Kosovo și Congo Brazzaville.Partenerele de întrecere din grupă vor fi în continuare la această etapă a competiției reprezentativele din Indonezia, Republica Dominicană și Kîrgîzstan.”Obiectivul trasat este calificarea în Divizia a 2-a. Sarcina este realizabilă”, a declarat în ajunul deplasării pentru Agenție Valeriu Grosu, directorul Școlii de profil din Dubăsari, care are în lot încă un jucător, Denis Țărnă.

Echipa masculină din componența căreia mai fac parte Cristian Chiriță și Veniamin Dubrovin a cedat în primele două partide din Divizia a 3-a, seria J, desfășurate în compania formațiilor din Luxemburg (2-3) și Ecuador (0-3). Ea urmează să mai joace cu echipele Kazahstanului, SUA și Scoției.