• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Other sports Table tennis Și măiestrie, și caracter de masă

Și măiestrie, și caracter de masă

There are no translations available.

Turneul de tenis de masă, consacrat Zilei Internaționale a Copilului, care s-a desfășurat în week end la sala specializată a Universității de Stat din Moldova (USM), a reunit peste 200 de participanți.

145 dintre ei au concurat la patru categorii de vîrstă. Învingători au devenit: Nadejda Iamandi, Denis Belibov (categoria pînă la 10 ani), Igor Bectaș, Natalia Brînză (12 ani), Vadim Ursu, Mihaela Radu  (14 ani), Victor Cîsa (16 ani).”Chiar dacă am pierdut în finală sînt satisfăcut de prestația mea. Asta pentru că, potrivit experților, am progresat vizibil în ultimul timp”, a declarat finalistul categoriei de pînă la 14 ani, Daniil Titov.

”Asemenea turnee sînt foarte necesare, utile, pentru că se acumulează experiență competițională. Concomitent antrenorii văd asupra căror aspecte ale pregătirii trebuie să atragă mai multă atenție pe viitor la antrenamente”, a declarat Marc Granovschi, președintele federației municipale de profil.

Un interes sporit a trezit și concurul veteranilor în vîrstă de pînă la 40,50 și plus 60 de ani.Cîștigători au devenit: multiplul campion național Vladimir Semipeadnîi (40 și 50 de ani) și Vladimir Guțu (plus 60 de ani), doctor habilitat, șef de catedră la USM. ”Mereu mă clasam pe locurile 2-3 la asemenea turnee. Acum am devenit în premieră primul. Am învins pentru că m-am aflat într-o condiție fizică excelentă și am elaborat o tactică de joc corectă pentru fiecare adversar, meci disputat”, a declarat pentru agenție Vladimir Guțu.

Competiția s-a desfășurat sub egida direcție învățămînt, educație, sport a primării capitalei și federației municipale de tenis de masă.